Amsterdam Private Equity Club

Amsterdam Private Equity Club - Sinds 2002

Uiteraard eerst inloggen............
Amsterdam Private Equity Club - Sinds 2002
...............daarna aanmelden voor een bijeenkomst
Amsterdam Private Equity Club - Sinds 2002

"Onze Focus is onze kracht"

Oprichting

De APEC is een in september 2002 door Prof. Dr. Ir. Hans Wissema en Dr. Mr. Hans Hoegen Dijkhof, mede op initiatief van Dr. Joop Adolfse, toenmalig Voorzitter van de Amstel Club, in het kader van de Amstel Club opgerichte, maar inmiddels geheel los van de Amstel Club opererende vereniging, die zich richt op het uitwisselen van kennis en ervaring in en het bestuderen van Private Equity. Leden zijn privé investeerders, institutionele investeerders, fund managers en adviseurs.


APEC Award

Jaarlijks wordt door de APEC Galacommissie het prestigieuze APEC Award Gala georganiseerd, waar behalve leden, ook introducés welkom zijn voorzover er nog plaats is. Tijdens dit gala wordt de APEC Award uitgereikt aan een APEC Award Winner, d.w.z. iemand die zich naar de mening van de deskundige en onafhankelijke APEC Award Jury zeer verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van de Private Equity en een onderscheidende prestatie heeft geleverd.

Bijeenkomsten

Maandelijks, behalve in juli en augustus, vindt een APEC bijeenkomst plaats in het Sofitel Legend Hotel The Grand - Amsterdam. Tijdens de bijeenkomst wordt door een expert een actueel onderwerp behandeld op het gebied van Private Equity. Meestal is deze expert een externe spreker.  De APEC bijeenkomsten worden voorafgegaan door een altijd geanimeerde borrel en wordt afgesloten met een diner. 

APEC Bijeenkomsten - alleen toegankelijk voor APEC leden en hun introduces en APEC kandidaatleden - vinden altijd plaats op de laatste maandag van de maand (behalve in juli en augustus).

Maandelijks programma

Borrel vanaf 18:00 uur
Start vergadering 18:45 uur
Start lezing 19:00 uur
Start diner 20:00 uur
Sluiting uiterlijk 22:00 uur

Privacy | © 2023 Amsterdam Private Equity Club - KvK 34179305