Amsterdam Private Equity Club

APEC Monkey's Den

De APEC Monkey’s Den is een platform waar APEC leden en genodigden (jonge) Nederlandse startende ondernemers ontmoeten.  Startende en jonge ondernemingen - met name Technostarters - krijgen de gelegenheid hun onderneming en business plan te presenteren. De toehoorders mogen - en zullen - zeer kritische vragen stellen. Doel is het uitwisselen van kennis en ervaring om ondernemers in de start up fase te ondersteunen en bovenal, om kwalitatief hoogstaande investeringsmogelijkheden te genereren.

Ondernemers hebben via de Monkey’s Den toegang tot (informal) investeerders, een gespecialiseerd private equity netwerk en mogelijke partners. APEC leden krijgen toegang tot uitstekende investeringsmogelijkheden, maar ook zicht op nieuwe ontwikkelingen in de markt en mogelijke nieuwe partners.

Startende ondernemingen kunnen een business plan naar de Monkey’s Den sturen via monkey@apec.nl. Ondernemers zijn verplicht een Teaser van maximaal twee a4tjes, een CV en het Business Plan op te sturen. Indien ondernemers het wenselijk achten mogen zij nog meer content opsturen. Na een quick-scan door de commissie kan besloten worden om de ondernemer uit te nodigen voor een pre-pitch op het kantoor van APG aan de Zuidas.  Voor instructies en een overzicht waaraan het businessplan aan zal worden getoetst, kunt u hieronder het instructieformulier vinden.  

Minimaal drie keer per jaar zal de Monkey’s Den Live Event plaatsvinden waar ondernemers zullen pitchen. Deze ondernemers zullen een pitch-presentatie van hun voorstel geven van 15 minuten, gevolgd door vragen van de APEC-leden. Indien het tot een investering komt, dient de ondernemer de APEC een vergoeding te betalen van 1,0% over het gefinancierde bedrag met een minimum van € 1.000,--.

Door het businessplan in te leveren, gaan de ondernemers akkoord met de algemene voorwaarden die op deze pagina gevonden kunnen worden. Ook dienen APEC-leden, of genodigden die bij de presentatie van de ondernemers aanwezig zijn, deze algemene voorwaarden te accepteren. Belangrijk is om op te merken dat de APEC geen advies geeft over de investeringsmogelijkheden of voor een van de partijen zal optreden. De Monkey’s Den heeft slechts een faciliterende rol.

De pitchavonden vinden plaats in Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Deelname is gratis en voor iedereen toegankelijk. Na uitnodiging kunt u zichzelf en anderen aanmeldingen door een mail te sturen naar monkey@apec.nl.


Download hier het instructieformulier voor ondernemers

Download hier de algemene voorwaarden

De contactgegevens:

monkey@apec.nl

Routebeschrijving naar het APG kantoor waar de pre-pitches plaatsvinden

Privacy | © 2022 Amsterdam Private Equity Club - KvK 34179305