Amsterdam Private Equity Club

Legal Notices

Disclaimer

Amsterdam Private Equity Club is een Nederlandse vereniging opgericht bij notariële akte, statutair gevestigd te Amsterdam, Kamer van Koophandel nr. 34179305. Onze website is uitsluitend bestemd voor informatiedoeleinden. Niets op deze website kan worden beschouwd als het tot stand brengen van een rechtsverhouding tussen de lezer en Amsterdam Private Equity Club, of als het verlenen van advies ten behoeve van enige specifieke zaak. Publicaties worden niet automatisch bijgewerkt en kunnen derhalve verouderd zijn. Onze website bevat links naar andere websites. Amsterdam Private Equity Club B.V. is niet verantwoordelijk voor de privacy praktijken of de inhoud van dergelijke websites.

Privacyverklaring

U kunt onze website anoniem bezoeken. Het kan echter voorkomen, dat we uw naam en e-mail- adres nodig hebben. Als u er voor kiest persoonlijke informatie aan ons te geven via het internet, is het onze bedoeling u te laten weten hoe we deze informatie zullen gaan gebruiken. Als u ons aangeeft, dat u niet wilt, dat deze informatie zal worden gebruikt als basis voor een verder contact met u, zullen wij uw wensen respecteren. We houden wel de domeinen bij waar vandaan personen onze website bezoeken. We analyseren deze informatie en vervolgens ontdoen we ons van deze informatie. Onze website gebruikt cookies, zodat we u beter kunnen bedienen, indien u terugkeert naar onze site. U kunt uw browser zo installeren, dat u bericht krijgt, indien u een cookie ontvangt, wat u de mogelijkheid geeft te beslissen, of u deze wilt accepteren of niet.

Copyright

© 2011, Amsterdam Private Equity Club. Alle rechten voorbehouden.
Amsterdam Private Equity Club, KvK 34179305, tevens h.o.d. naam- en beeldmerken
APEC / Amstel Private Equity Club / Amstel Private Equity Circle ®

Reproductie in welke vorm dan ook van gedeeltes of de gehele inhoud van de website van Amsterdam Private Equity Club is verboden, anders dan voor individueel gebruik en deze inhoud mag niet worden gekopieerd en gedeeld met derden. De toestemming tot kopiëren aan een individu, brengt niet met zich, dat materialen of enig gedeelte daarvan, kunnen worden opgenomen in enig werk of publicatie, in hard copy, elektronische kopie of in welke vorm dan ook.
Privacy | © 2023 Amsterdam Private Equity Club - KvK 34179305